NASTARTUJTE S NÁMI EKONOMIKU - SVATEBNÍ FILM NA SPLÁTKY
top of page
  • Obrázek autoraJRV

NASTARTUJTE S NÁMI EKONOMIKU - SVATEBNÍ FILM NA SPLÁTKY

Aktualizováno: 7. 8. 2020


 

Vážení snoubenci,

rok 2020 je magické datum, které pro všechny lidi na celém světě zůstane v paměti jako boj proti pandemii, která byla označena jako SARS-CoV-2 nebo wuchanský koronavirusu. Tento virus způsoboval onemocnění COVID -19. Jelikož se začal masivně šířit po celém světě, museli vlády přistoupit k razantním a nepopulárním krokům, a to až na úroveň vyhlášení nouzového stavu.


I když se podařilo zabránit šíření viru, tento stav se bohužel neobešel bez obětí. Nyní nemyslím oběti lidské, ale ekonomické, které by mohl přerůst v oběti lidské. Ano, ekonomie nám onemocněla a asi se nenajde nikdo, který by si negativum přála, a který ji vždy provází (krize, nezaměstnanost, chudoba, hlad ....). Aby tento negativní scénář nenastal, je nutné naší ekonomii nastartovat. Čím dříve se nám to podaří, tím bude méně objetí a tím se nám bude dříve dařit.


Říkáte si, jak k tomu mohu já sám přispět? Co zmůžu? Zmůžete opravdu hodně! Na každém člověku záleží! Každý z nás, může pomoci své zemi například pouhým nakupováním. Ano, již pouhým nakoupením služby, produktu atd. pomáháte své zemi a její ekonomice, každému občanovi, tedy i sami sobě. Máme krásnou zem, jedinečné lidi, kteří dokážou v době nejhorší stát vedle sebe a pomáhat si, tak pomozme našemu státu a jeho ekonomii, zaslouží si to.

Pomozte nám společně oživit ekonomiku státu. Jelikož dobře víme, že svatba je poměrně dost finančně náročná a zároveň v rámci společné pomoci naší zemi a státu jsme, připravili produkt, který se jmenuje „SVATEBNÍ FILM NA SPLÁTKY s bonusem“. Již pouhým objednání této služby, získáte nejen velice kvalitní, emocionální, jedinečný a umělecký svatební film, tedy vzpomínku na celý život, ke které se budete rádi vracet i za několik let, ale také přispějete k oživení ekonomie. S každým objednaným produktem přispíváme 15% státu.


SVATEBNÍ FILM NA SPLÁTKY, který je bez úroků, navýšení a s bonusem je tu pro vás. Každým jeho objednáním, pomáháte našemu státu, ale také sobě. - OŽIVME SPOLEČNĚ EKONOMIKU STÁTU - JSME V TOM SPOLEČNĚ.

Vážení a milý snoubenci,

dovolte mi prosím, abych vám představili náš jedinečný produkt, který nemá ve svatební dokumentaristice obdoby a tím je "SVATEBNÍ FILM NA SPLÁTKY", bez navýšení a s bonusem. Tímto novým produktem získáte jedinečnou a netradiční památku na svatební den, bez toho, abyste museli narušit váš svatební rozpočet a zároveň tím přispějete k oživení ekonomie. No, a to bychom nebyli my, abychom našim zákazníkům nenabídli ještě víc. Ano čtete správně, k našemu balíčku "Svatebního filmu na splátky" nabízíme navíc ještě bonusy, a to zcela zdarma.


Asi si říkáte, jak vypadají splátky? Jaký je proces? Jelikož naši službu nabízíme nyní již u tří svatebních balíčků, níže jsme vybrali jeden z nich, na kterém se vám celý proces splátek pokusíme přiblížit.

 

Zákazník si vybral balíček "Svatební filmový klip - Light clip".

Vybraný svatební balíček obsahuje:

  • kreativní filmové natáčení v max. délce 8 hodin, formát FHD 1920x1080,

  • klipový střih materiálu do maximální délky 15 min,

  • dynamické filmové titulky, moderní originální hudba,

  • filmovou obrazovou a zvukovou postprodukci, vizuální filmové efekty,

  • export hotového filmového klipu ve FHD 1920x1080,

  • natáčení na profesionální eventové kamery UHD 4K s využitím filmové techniky (gimbal, camera slider, standycam)

Bonus:

  • doprava do 300km zdarma,

  • fotografické hudební slideshow


Celková cena výše uvedené varianty bez splátek je 11.990 Kč. První platba se uskuteční 14 dnů po podepsání objednávky. Druhá platba se uskuteční 14 dnů po svatebním dnu. Třetí až sedmá platba se poté uskuteční vždy každý měsíc v termínu, kdy se uskutečnila druhá platba, pokud tento den spadá do pracovního dne. S každým našim zákazníkem sepisuje řádnou objednávku a zasíláme splátkový kalendář včetně podmínek.


Například: Svatební den se koná 6.6., objednávka je uskutečněna 3.4. První splátka je uskutečněna 17.4. První splátka je brána také jako záloha, tudíž jsme pro vás závazně blokováni a termín již nenabízíme. Druhá splátka je v tomto příkladu provedena 19.6. Každá další splátka je uskutečněna ve stejný den nového měsíce, pokud tento den spadá do pracovního dne.


Přehled splátek (příklad): 3.4. – objednávka

  • 17.4. – 1. platba: 5.000Kč

  • 19.6. – 2. splátka: 1.200Kč

  • 20.7. – 3. splátka: 1.200

  • 19.8. – 4. splátka: 1.200

  • 18.9. – 5. splátka: 1.200

  • 19.10. – 6. splátka: 1.200

  • 19.11. – 7. splátka: 990Kč

Celkem 11.990Kč

Potřebujete znát více informací, neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím emailu jrliovideo@gmail.com nebo nám prostě zavolejte na telefonní číslo 777 554 566.




28 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page