Svatba na splátky
top of page
  • Obrázek autoraJRV

Svatba na splátky

Aktualizováno: 18. 4. 2020


V dnešní době lze skoro vše mít na splátky. Ať je to půjčka na auto, dovolená nebo něco jiného. Vše, po čem toužíme můžeme mít. Náhle nastávají okamžiky, kdy je nutné vynaložit větší objem nákladů v jeden jediný den a tím je například svatba.

Dobře víme, že svatba je velice finančně náročná a většina firem své platby chce předem nebo nejpozději v den konání. Náhle vznikají u snoubenců otazníky u rozpočtu na svatbu a zjištění, že nelze vše pořídit.


Další otázku, kterou snoubenci převážně řeší je, foto - video dokumentace. Jeden snoubenec chce mít na svatbě kameramana, druhý zase fotografa fotografa, ale ouha na oba již není tolik finančních prostředků. Vzít jednoho nebo druhého, anebo žádného? On nám to někdo na svatbě ze svatebních hostů natočí a nafotí. To jsou otázky, které poté vznikají. Svatební hosté se chtějí s vámi radovat a užívat si váš den, tak jako si ho užíváte vy. Pokud je ovšem požádáte o dokumentaci, stojí oni před problémem, jak to udělat, aby udělali kvalitní dokumentaci, kde bude podchycené vše, co má být a zároveň si s vámi užívat váš den. Vězte, že to nejde. Svatební host nemůže jako profesionál, vybírat ty nejlepší záběry, nemůže být všude, snažit se podchytit emoce, city, krásnu, dá do toho prostě vše, aby dílo bylo naprosto dokonalé s velice vysokým uměleckým zážitkem. Proč? Svatební profesionál je tu pro vás jako nestranný člověk, který svými zkušenostmi podchytí danou atmosféru, je všude tam, kde má být a nic mu neunikne, kdežto svatební host se chce s vámi bavit a užívat si váš den. Proto doporučujeme na svatbě mít svého profesionála.


Je známé, že vše, co je krásné rychle uteče a zůstanou pouze vzpomínky, které bohužel časem vyprchají. Jak dlouho si budeme do detailů pamatovat krásný a jedinečný váš svatební den? Druhý den či za týden nebo za měsíc? A co za pár let? Každý občas chce pocítit to, co bylo v jeho životě jedinečné nebo příjemné, ať je to první rande či narození dítěte, svatba apod. To bylo ten den zážitků, krásy, emocí a citů. Chcete je opět zažít, a to bez kvalitní dokumentace nejde. Jak se rozhodnout? Každá kvalitně zdokumentovaná vzpomínka, vás dokáže vtáhnout do děje a vy pocítíte opět tu atmosféru jako před tím.


Jsme přesvědčeni, že do profesionální svatební dokumentace stojí za to investovat, jelikož investujete do svých vzpomínek, které vám mohou vždy ožít. Jak to tedy udělat, neomezovat se a nenabourat rozpočet? Zamysleli jsem se nad tím, jak to udělat, abychom vám mohli nabídnou obojí, tedy kvalitní svatební dokumentaci bez toho, abychom vám narušili rozpočet. Jeden z impulsů jste nám dali vy, kteří jste se nás dotazovali, zda je možné mít svatební dokumentaci na splátky. Sedli jsme si, dali jsme hlavy dohromady a jako první přicházíme s novým produktem, který jsme nazvali „Svatební film na splátky“.

Stáli jsme před další otázkou, jak vám nový produkt přiblížit, abyste měli o něm co nejvíce informací bez toho, abychom nachytřovali některou z našich konkurencí. Našich zákazníků si velice vážíme, byli jsme, jsme a budeme vždy transparentní a zcela otevření, proto jsme se rozhodli tento produkt vám přiblížit i navzdory tomu, že nás někdo bude kopírovat.


Vážení a milý snoubenci, dovolte mi tedy prosím, abych vám představili náš jedinečný produkt, který nemá ve svatební dokumentaristice obdoby a tím je "SVATEBNÍ FILM NA SPLÁTKY", bez navýšení a s bonusem navíc. Tímto novým produktem získáte jedinečnou a netradiční památku na váš den, bez toho, abyste museli narušit váš svatební rozpočet. No, a to bychom nebyli my, abychom našim zákazníkům nenabídli ještě víc. Ano čtete správně, k našemu balíčku "Svatebního filmu na splátky" nabízíme navíc ještě bonusy, a to zcela zdarma.


Abychom vám co nejvíce ušetřili svatební rozpočet, navrhli jsme splátky tak, aby byly pro vás příznivé. Počkat, to ještě není vše! Svatební splátky jsou zcela bez úroků a navýšení, takže nezaplatíte ani korunu navíc!!!


Asi si říkáte, jak ty splátky vypadají? Jaký je proces? Jelikož naši službu nabízíme nyní již u tří svatebních balíčků, níže jsme vybrali jeden z nich, na kterém se vám proces splátek pokusíme přiblížit.


Zákazník si vybral balíček "Svatební filmový klip - Light clip". Vybraný svatební balíček obsahuje:

  • kreativní filmové natáčení v max. délce 8 hodin, formát FHD 1920x1080,

  • klipový střih materiálu do maximální délky 15 min,

  • dynamické filmové titulky, moderní originální hudba,

  • filmovou obrazovou a zvukovou postprodukci, vizuální filmové efekty,

  • export hotového filmového klipu ve FHD 1920x1080,

  • natáčení na profesionální eventové kamery s využitím filmové techniky (gimbala, camera slider, dron.)


Bonus

  • doprava do 200km zdarma,

  • fotografické hudební slideshow


Celková cena výše uvedené varianty bez splátek je 11.990 Kč. První platba se uskuteční 14 dnů po podepsání objednávky. Druhá platba se uskuteční 14 dnů po svatebním dnu. Třetí až sedmá platba se poté uskuteční vždy každý měsíc v termínu, kdy se uskutečnila druhá platba, pokud tento den spadá do pracovního dne. S každým našim zákazníkem sepisuje řádnou objednávku a zasíláme splátkový kalendář včetně podmínek.


Například: Svatební den se koná 6.6., objednávka je uskutečněna 3.4. První splátka je uskutečněna 17.4. První splátka je brána také jako záloha, tudíž jsme pro vás závazně blokováni a termín již nenabízíme. Druhá splátka je v tomto příkladu provedena 19.6. Každá další splátka je uskutečněna ve stejný den nového měsíce, pokud tento den spadá do pracovního dne.

 

Přehled splátek (příklad): 3.4. – objednávka


  • 17.4. – 1. platba: 5.000Kč

  • 19.6. – 2. splátka: 1.200Kč

  • 20.7. – 3. splátka: 1.200

  • 19.8. – 4. splátka: 1.200

  • 18.9. – 5. splátka: 1.200

  • 19.10. – 6. splátka: 1.200

  • 19.11. – 7. splátka: 990Kč

Celkem 11.990Kč


Potřebujete znát více informací, neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím emailu jrliovideo@gmail.com nebo nám prostě zavolejte na telefonní číslo 777 554 566.



86 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page